Klikni tukaj in odkrij, katero je najboljše božično darilo za tvoje domače in prijatelje!

Ste v skrbeh, kakšna božična in novoletna darila boste kupili vašim bližnjim?

Se vam zdi, da vsako leto kupite ali prejmete podobna neuporabna in dolgočasna darila za božič?

Morda je letos čas za nekaj drugačnega – seta za varjenje piva doma!

Primerno je tako za moške kot tudi za ženske in vam zagotavlja obilo zabave in odkrivanja novih stvari in okusov. Trenutno je to najbolj uporabno in izvirno darilo, ki si ga lahko želite. Iz majhnega darila lahko preide domače pivovarstvo v vsakdanji hobi ali celo zaslužek!

Vse za Pivo Seti-za-zacetnike

Varjenje piva obstaja že iz starih egipčanskih časov, kjer je pivo veljalo za pijačo bogov. Vendar ni bilo nikoli enostavneje kot danes…….. V trgovini Vse za pivo (www.vsezapivo.si) imate popolne komplete za začetek pivovarstva, ki vsebujejo vse kar potrebujete.

Dodate še ekstrakt in steklenice, in v roku parih tednov je vaše prvo domače pivo končano.

Na voljo imate tudi izdelke, ki so primerni za že bolj izkušene hobi pivovarje – vse od fermentorjev, mlinčkov, pa do steklenic in ekstraktov. Na voljo imate vse sestavine, ki jih potrebujete za varjenje piva doma. Izbirate lahko med več vrstami kvasovk, žitaricami, hmeljem, ekstrakti, sladkorji in kosmiči.

Za začetek vaše pivovarske poti vam priporočajo za uporabe ekstrakte, nato pa omenjene ostale sestavine. Tako si boste lahko doma izdelali pivo, ki bo ustrezalo vsem vašim željam ter potrebam. Prisluhnite vašim brbončicami in začnite eksperimentirati s sestavinami! Investirajte v začetniški komplet, ki je lahko tudi odlično darilo za božič, nato pa izbirajte med boljšimi posameznimi pripomočki.

 

            

              

 

V trgovini Vse za pivo vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam pomagali do vaše prve domače steklenice piva. Lahko jih kontaktirate po telefonu ali elektronski pošti, vaše izbrane izdelke pa naročite po pošti. Za vas so pripravili tudi video za začetnike, ki ga lahko najdete na spletni strani trgovine. Zato ni več izgovorov, da se ne bi tudi sami preizkusili v varjenju domačega piva!

Video Navodila:  https://www.vsezapivo.si/navodila/

Varjenje piva ni samo popoldanski hobi, ampak tudi izboljševanje lastne discipline in urejenosti. Za dobro in zdravo pivo je nujno potrebna sterilnost vseh elementov vključenih v izdelavo. Obvezna je sterilnost prostora in posod ter steklenic, v katerih bo pivo prišlo do svojega pivca. Kakovost piva je odvisna od čistoče vaših posod, ter upoštevanje vseh navodil pri vrenju in ohlajevanju piva. Priporočeno je vodenje vaše osebne evidence, s katero boste lahko opazovali svoj napredek ter trajanje postopka in končnega produkta.

             

 

Pivo že od nekdaj velja za eno izmed najbolj priljubljenih, če ne kar najbolj priljubljeno pijačo na zabavah. Pomislite na reakcijo vaših gostov vaše novoletne zabave, ko jim boste ponudili vaše doma izdelano pivo! Tudi najbolj sramežljivi in manj popularni ljudje vam bodo hvaležni, saj vsak ve, da pivo odveže jezik. Imeti svoj lasten hobi kot varilec piva je tudi odlična iztočnica za začetek pogovora, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo idej in zgodb za druženje s prijatelji. Predstavljajte si navdušenje vaših prijateljev, ko bi nekomu za božično darilo podarili začetniški set za varjenje piva.

     

S tem ne bi osrečili samo obdarovanca, ampak kar celo družbo, saj bo vsak lahko preizkusil in ocenil končni izdelek. Vstopite v novo leto s polnjenjem novih svežih steklenic domačega piva in se preizkusite v pivovarstvu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.