SLOVENCINA : glej slovensko besedilo spodaj

ITALIANO:        vedi più sotto il testo in italiano.

HRVATSKI:        glej spodaj hrvaško besedilo.

 

 Slovensko besedilo:

 1. POGOJI POSLOVANJA

Zavezani smo k načelom poštenega poslovanja. Vedite, da bomo spoštovali dostavne roke, dogovorjene cene in ostale določene pogoje. V primeru kakršnihkoli motenj vas bomo o vsem pravočasno obvestili. Pričakujte, da se bomo za vas potrudili.

Splošne informacije
Naročeno blago dostavljamo samo kupcem na področju Slovenije. Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo v slovenskem jeziku.

Slike so samo za predstavitvene namene in podjetja INNO.CO d.o.o. ne zavezujejo za zamenjavo v primeru estetskih razlik.
Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko kontaktirate (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT). Če vam na zastavljeno vprašanje ne bomo mogli ali znali takoj odgovoriti, ali bo potrebno za odgovor opraviti dodatne poizvedbe, bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

Naročanje
Na spletni strani www.vsezapivo.si so navedeni glavni podatki o izdelkih, za boljšo predstavljibost pa tudi njihove fotografije. Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, so vse fotografije simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, kot bi ti lahko izhajali iz slike. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov.
Kupec lahko odda naročilo po spletu, po elektronski pošti, po pošti ali po telefonu.
Za nakupovanje preko spleta mora obiskovalec spletne strani najprej opraviti registracijski postopek v spletni trgovini www.vsezapivo.si, s katero pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.
Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme strankino naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti blaga prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času.

Cene
Cene so izražene v EVRIH. DDV je v ceno že vključen. Prodajalec pošiljki priloži račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine.

Dobava / dostava

Vsi izdelki se prodajajo v tovarniških pogojih EX-WORKS, INCOTERMS 2020® Inno.Co d.o.o., Industrijska cesta 5, Nova Gorica, Slovenija. Stroški pošiljanja se zaračunajo kupcu na računu, “pogoj brezplačne pošiljke” pa ustreza povračilu stroškov prevoza, ki jih je imelo naše podjetje samo v reklamne namene. Ni sprejet kot dokaz spremembe zgoraj navedenih prodajnih pogojev. Iz tega razloga stroške in tveganje prevoza blaga krije kupec. Vsaka prejeta zahteva bo obdelana in razrešena, stroški pošiljanja pa bremenijo kupca.

Vse blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine v roku 1-2 delovnih dni. V primeru, da naročilo oddate v petek po 12:00 uri, bo naročilo izvedeno in odposlano v ponedeljek. Če blaga ob vašem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 7-14 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. V večini primerov blago dostavimo v 24-ih urah.

Ko se  približujejo prazniki in med počitnicami mnogi dobavitelji upočasnjujejo pošiljke, zato ne moremo zagotoviti pravočasne dobave.

Izdelki bodo dostavljeni preko GLS Slovenija. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Svetujemo, da potem pokličete operativo GLS in se dogovorite glede naslednje dostave. Dodatnih stroškov za dostavo ni.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.
Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT).

Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.

Žal stroškov vračila ne moremo povrniti v primeru vračila ali zamenjave izdelkov, saj se prodajajo pod pogojem, da so na voljo v tovarni v našem skladišču (incoterms 2020®).

Izjeme od brezplačnega prevoza
Nekateri predmeti nimajo koristi od izračuna brezplačnega prevoza, v primeru naključnega izračuna s strani sistema bo stranka ponovno potrjena za naročilo.
25-kilogramska vreča pšenice nima koristi od brezplačnega prevoza.

Brezplačna dostava za nakupe nad 69,00€
Ob nakupu izdelkov do 31kg, ob pogoju, da je vrednost nakupa nad 69€ je dostava brezplačna (potrebno je upoštevati tudi vrednost DDV).

Za nakupe izdelkov, ki presegajo 100 EUR, se lahko zahteva delno predplačilo. V tem primeru bo stranka, ki se je odločila za plačilo v gotovini, prejela zahtevo po pošti ali telefonu.

V primeru, da naročilo presega tudi dimenzije (določene iz strani GLS Slovenija) si pridružujemo pravico zaračunanja stroškov dostave stranki. Večinoma so to primeri naročil večjih količin slada. V primeru zaračunanja dostave bo stranka predhodno obveščena.

Stroški dostave v EUR brez DDV v Slovenijido
glej https://www.vsezapivo.si/dostava/
Pri paketih nad 31 kg ni brezplačne poštnine. V tem primeru vas bomo pozvali na plačilo poštnine za dva ali več paketov (vsak paket omogoča maso do 31 kg).

Brezplačna dostava velja za pakete do 31 kg. Če pride do naročila z višjo težo, stranka predhodno dobi obvestilo z informativnim izračunom poštninine. Če sistem spletne trgovine pomotoma potrdi brezplačne stroške dostave, se le-te ne štejejo kot veljavni. Dejanski stroški dostave bodo posredovani po elektronski pošti.

Besplatna dostava vrijedi za pakete do 31 kg. U slučaju narudžbe veće težine, kupcu se unaprijed šalje informativni izračun poštarine.
Ako sustav webshopa pogrešno potvrdi troškove besplatne dostave, oni se ne smatraju valjanima. Stvarni troškovi dostave stranki će biti javljeni putem e-pošte.

Plačilo
Pridržujemo si pravico dostave proti plačilu s predplačilom ali po povzetju.
V primeru plačila po povzetju poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa izročite gotovino, ta pa za vas izvrši plačilo posebne položnice, pri čemer plačate provizijo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj s stroški poštne provizije po njihovem veljavnem ceniku. Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.

Kupoprodajna pogodba
Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme strankino naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti blaga prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času.
Kupoprodajna pogodba se hrani na poslovnem sedežu podjetja in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Svojo zahtevo sporočite na naš naslov (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT). Kupoprodajna pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

Preklic naročila in pravica do odstopa od pogodbe
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poslano po e-mailu zadnji dan, po katerem rok poteče, v primeru pisnega sporočila s poštno pošiljko pa v kolikor je oddano zadnji dan, po katerem rok poteče, če je poslano priporočeno s povratnico. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Tudi če v roku 14 dni od prejema blaga blago vrne se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago mora biti v nespremenjeni količini, nepoškodovano, čisto, delujoče, zapakirano v originalni embalaži in s priloženim originalnim računom. Ob povratnem prevzemu blago dokumentiramo, fotografiramo in preverimo.

V primeru vračila prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naš naslov (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT). Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga nato v svojem zahtevku tudi navedete. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov nas kontaktirajte.
Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, potrošnik nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.


Reklamacije
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne barve, količine ali pa izdelek kakor koli odstopa od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Prodajalec odgovarja za skrite napake izdelka, ne odgovarja pa za nastalo škodo, zaradi nepravilnega vzdrževanja.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne osebno ali pa ga na svoje stroške vrne po pošti.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost, da izdelek zamenja za enakega ali podobnega, da ga zamenja za karkoli drugega ali da mu izplačamo kupnino in mu jo nakažemo na njegov transakcijski račun.
V primeru neupravičene reklamacije, kupcu vrnemo izdelek in zaračunamo stroške vračila. Neprevzeti izdelki in neupravičene reklamacije ne ustavijo obveznosti kupca do plačila terjatev. Izdelke lahko kupec prevzame na našem naslovu (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT) v roku 3 mesecev.

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom
Tovrstne reklamacije upoštevamo le v roku 15 dni po prevzemu pošiljke. Kasnejših reklamacij žal ne bomo mogli upoštevati. V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, vas prosimo, da pošiljko zavrnete, od poštnega uslužbenca pa zahtevate sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

Pritožbe in spori
Prodajalec se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko kupec s prodajalcem poveže preko večih oblik kontaktov (kontakti navedeni v zavihku KONTAKT). Ponudnik bo v roku 3 delovnih dneh potrdil, da je prijel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Garancija

Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije.

Avtorske pravice
Objavljene vsebine so last podjetja INNO.CO d.o.o. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi grafični elementi, slike, besedila, članki, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno.
Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti INNO.CO d.o.o. je prepovedano.
Uporabnik z objavo svojih vsebin skladno s Splošno uredbo o varstu osebnih podatkov (GDPR) dovoljuje INNO.CO d.o.o. ter vsem ostalim uporabnikom ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih knjižnic, kategorij in ostalih funkcij spletne trgovine ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvrščanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

Fotografije za marketinške namene
Fotografije, posnete na dogodkih ali med tekmovanji, natečaji ali tečajih, ki jih organizira INNO.CO d.o.o. so lahko uporabljene kot oglaševalski material. Za fotografije udeleženec ni upravičen do nadomestila (odškodnine). V skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) je udeleženec upravičen do anonimizacije svoje podobe (zabrisanje podobe, da iz nje ni mogoče sklepati na njegovo identiteto).

 1. OBDELAVA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

SPLOŠNA UREDBA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV (GDPR) IN KAJ TA POMENI ZA OBISKOVALCE SPLETNE TRGOVINE VSEZAPIVO.SI

Podjetje INNO.CO d.o.o., ki je lastnik spletne trgovine VSEZAPIVO.SI (v nadaljevanju: INNO.CO) z obiskom naše spletne strani, vašo registracijo na spletni strani ali registracijo in nakupom na naši spletni strani postane upravljalec in obdelovalec vaših osebnih podatkov in tako subjekt po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji (trenutno je to Zakon o varstvu osebnih podatkov [ZVOP-1]) in subjekt Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki od dne 25. 5. 2016 velja na ravni celotne Evropske unije, uporabljati pa se je pričela z dnem 25. 5. 2018.

Povezava do besedila ZVOP-1.

Povezava do besedila GDPR.

Oseba, pooblaščena za varnost osebnih podatkov pri INNO.CO (DPO), je Christian Fantini, ki je za dodatne informacije dosegljiv na e-mail naslovu info@innocogroup.com.

Obvestilo o GDPR v nadaljevanju pojasnjuje, kako INNO.CO kot upravitelj in obdelovalec osebnih podatkov svojih registriranih uporabnikov te podatke ureja in jih procesira.

Katere osebne podatke zbiramo?
Ob obisku uporabnika na spletni strani www.vsezapivo.si program Google Analytics zbira podatke o (KATEGORIJA PODATKOV 1):

 • IP naslovu naprave, s katero obiščete spletno stran, pri čemer je nadalje IP anonimiziran in uporabljen samo za statistične analize;

INNO.CO ob registraciji uporabnika na spletno stran www.vsezapivo.si zbira informacije o (KATEGORIJA PODATKOV 2):

 • IP naslov;
 • uporabniškem imenu uporabnika ter
 • e-mail naslovu uporabnika.

INNO.CO ob nakupu uporabnika preko spletne strani www.vsezapivo.si zbere informacije o (KATEGORIJA PODATKOV 3):

 • IP naslov;
 • uporabniškem imenu uporabnika;
 • e-mail naslovu uporabnika;
 • imenu in priimku uporabnika;
 • vzdevku uporabnika;
 • naslovu uporabnika ter
 • telefonski številki uporabnika.

Zakaj zbiramo vaše podatke?

INNO.CO vaše podatke zbira za splošno oziroma statistično spremljanje prometa na spletni strani (npr. KATEGORIJA PODATKOV 1, pri čemer je skozi orodje Google Analytics obdelovalec podatkov podjetje Google), potrebe pošiljanja novic, marketinških kampanj, promocij (npr. KATEGORIJA PODATKOV 2), vključno z obdelavo spletnih naročil (npr. KATEGORIJA PODATKOV 3).

INNO.CO lahko vaše podatke v anonimizirani obliki zbira tudi za potrebe interne statistične obdelave.

INNO.CO lahko vaše podatke v primeru zakonsko določenih obveznosti posreduje državnim organom ali organizacijam, ki jih državni organi za to posebej pooblastijo. Pri tem se posredujejo podatki le v obsegu, določenem v zakonu ali drugem predpisu.

Kako bomo vaše podatke uporabili, nadzorovali in obdelovali?

INNO.CO vaše osebne podatke ščiti, z njimi ravna skrbno ter jih obdeluje samo v okviru vaše privolitve in za potrebe svojega poslovanja kar vključuje:

 • statistično spremljanje prometa na spletni strani;
 • pošiljanje novic, marketinških kampanj in promocij;
 • podatke o preteklih naročilih ter
 • obdelavo naročil spletne trgovine.

Kakšna je pogodbena pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov iz KATEGORIJE 3?

Ko se odločite za nakup naših izdelkov, z nami sklenete kupoprodajno pogodbo.

INNO.CO vaše osebne podatke zbira in obdeluje za potrebe trženja, predvsem pa zaradi izpolnjevanja svojih obveznosti po vsakokrat sklenjenih kupoprodajnih pogodbah med INNO.CO in uporabnikom.

Komu in v kakšne namene INNO.CO lahko posreduje vaše podatke?

INNO.CO podatke lahko posreduje:

 • svojim zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem (npr. računovodskemu servisu, skrbniku računalniškega sistema in baz podatkov ter dostavljavcem) natančno navesti komu ter
 • pooblaščenim državnim organom (glej zgoraj),

samo v obsegu in na način, ki je potreben za zagotavljanje visoke kakovosti ponujenih storitev, zasledujoč legitimnost in skladnost s pravno ureditvijo.

Kako dolgo se hranijo vaši podatki?
Vaši podatki se hranijo 10 let od zadnje prijave na spletno stran, razen v primeru predhodnega izbrisa vaših podatkov na vašo zahtevo ali v primerih, ko hrambo podatkov za daljše obdobje določa zakonodaja.

Kakšne pravice imate v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov?

Na podlagi in pod pogoji iz členov 12, 15, 16, 17, 18 ,20 in 21 GDPR imate pravico, da od INNO.CO zahtevate dostop do lastnih osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave (izjeme: glej zgoraj) in pravico do ugovora obdelavi ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Svojo privolitev lahko kadarkoli spremenite ali prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

V primeru kršitve varstva vaših osebnih podatkov imate pri informacijskemu pooblaščencu RS možnost vložitve inšpekcijske prijave ali pritožbe.

Uporabniki z omejenimi pooblastili so tudi redni pogodbeni obdelovalci podatkov (glej zgoraj).

Kaj lahko storim, če ne želim več prejemati novic, marketinških kampanj in promocij INNO.CO?
Prekinitev prejemanja novic, marketinških kampanj in promocij INNO.CO lahko zahtevate tako, da to sporočite vsakokratnemu DPO-ju INNO.CO d.o.o. na njegov e-poštni naslov (glej zgoraj) z besedo »Prekličem« ali na drug razumljiv in primeren način.

Na koga se na INNO.CO lahko obrnete v primeru zaznave kršitev varstva osebnih podatkov, suma vdora v računalniški sistem, suma kraje osebnih podatkov ali vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov?

V navedenih primerih se lahko kadarkoli in v primeru zaznave morebitne kakršnekoli kršitve čimprej obrnete na vsakokratnega DPO-ja INNO.CO (glej zgoraj).

Uporabnike spletne strani in spletne trgovine naprošamo, da pred umikom privolitve za posamezno kategorijo osebnih podatkov/namenov premislijo, če jim tak umik privolitve zaradi nemožnosti obdelave s strani INNO.CO še omogoča spletne nakupe.

INNO.CO ima po prosti presoji pravico zavrniti sklenitev kupoprodajne pogodbe z uporabnikom v primeru, da zaradi odsotnosti določenih kategorij (nadaljnja) obdelava naročil ni mogoča. V takem primeru INNO.CO uporabnika na odsotnost posamezne kategorije in posledično nemožnost obdelave opozori.

 1. PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1, Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ostala nova ureditev na področju varovanja osebnih podatkov, so v pravni red prinesli pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalnikih, tablicah ali mobilnih napravah uporabnikov.

Zasebnost uporabnikov je za nas na vseh nivojih zelo pomembna, zato si prizadevamo, da uporabnikom ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani www.vsezapivo.si, z namenom, da omogočimo boljše delovanje spletne strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.

S pomočjo piškotkov se na uporabnikovi napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki si jih je na posameznem spletnem mestu izbral.
Pridobljene informacije in podatke bomo uporabljali izključno za potrebe zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

 1. O piškotkih in elementih v lokalni shrambi

Piškotki (in drugi podatki shranjeni iz spletnega mesta) niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih napravah shranjenih že veliko podatkov z različnih spletnih strani. Z zgoraj navedeno spremembo zakonodaje je prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

 1. Kaj so piškotki?

So informacije o aktivnostih uporabnika na spletu, ki jih večina spletnih strani shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

 1. Zakaj so potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove želje, zanimanja in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe:

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodijo prikaz vsebine glede na pretekle obiske;
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave;
 • na delih spletnih strani, kjer je potrebna prijava, vas ohranijo prijavljene
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobilni telefon), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi;
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani;
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …).

NUJNO POTREBNI PIŠKOTKI

To so piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočila v komunikacijskem omrežju ne bi bilo mogoče. Ti piškotki omogočajo uporabniku delovanje prijaznih spletnih storitev, boljšo uporabniško izkušnjo in za njih ni potrebno pridobiti soglasja.

Ime piškotkaNamen piškotkaČas trajanja piškotka
_gatPospeševanje hitrosti zahtevkov uporabnikov1 minuta
_fbpFacebook oglaševanje90 dni
mailmunch_second_pageviewMailmunch obrazec za oddajo naročnine na naša obvestila1 leto
_ gid

 

Spremljanje uporabnikov24 ur
_ga

 

Identifikacija uporabnikov2 leti
frFacebook dostava serij oglaševalskih izdelkov (npr. licitacija v realnem času)90 dni
_mailmunch_visitor_idIdentifikacija uporabnikov za Mailmunch programsko opremo1 leto
 
DRUGI PIŠKOTKI ZA VODENJE ANALITIKE
Google analitika
Youtube analitika
Facebook analitika

Elementi za analitiko nam omogočajo, da prepoznamo in štejemo število uporabnikov ter zberemo podatke o tem, kako se spletna stran uporablja.

PIŠKOTKI GOOGLE ANALYTICS

Naša spletna stran uporablja Google Analytics, ki je storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google. Google Analytics uporablja piškotke za analiziranje, kako uporabniki spletne strani uporabljajo. Podatke, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi spletnih strani (vključno z vašim naslovom IP) Google posreduje in hrani [na strežnikih v Združenih državah Amerike]. Google te podatke uporablja za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani, posredovanje poročil o aktivnostih na spletni strani upraviteljem, in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z aktivnostmi na spletni strani in uporabo spleta. Google lahko te podatke prenese tudi tretjim osebam, če tako zahteva zakon, ali kadar tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google vašega naslova IP ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih Google hrani.

Podrobne informacije o storitvi Google Analytics in svoji zasebnosti (vključno s tem, kako lahko nadzirate podatke, poslane Googlu) najdete na naslovu https://policies.google.com/privacy/partners.

PIŠKOTKI DRUŽBENIH OMREŽIJ IN PIŠKOTKI TRETJIH OSEB

Naša spletna stran zaradi uporabe storitev uporabe in deljenja vsebine spletne strani na družbenih omrežjih omogoča nekatere piškotke pretočnega medija Youtube in socialne mreže Facebook. Vtičniki in orodja tretjih oseb uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletne strani.

Objave na naši spletni strani, občasno vsebujejo tudi vsebine s tujih strani (angl. embeded video). To pomeni, da uporabniku s tehničnega vidika serviramo vsebine tretjih strani (npr. YouTube), ki vključujejo lastne oglasne sisteme in s tem uporabniku namestijo lastne piškotke, ki jih uporabljajo za svoje namene, nad katerimi nimamo nadzora.

Prav tako vam bodo družbena omrežja Facebook, Google+ in Twitter piškotke nameščala glede na to, ali ste v njihovo storitev prijavljeni. Upravljanje njihovih piškotkov je urejeno s pogoji sodelovanja, ki ste jih kot uporabnik teh omrežij sprejeli ob registraciji.

 1. Kako upravljati piškotke?

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če ste soglasje za piškotke predhodno že dali in se pozneje premislili ter izključili prejemanje piškotkov v svojem brskalniku, bo vaš obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk. V tem primeru boste znova dobili obvestilo o piškotkih.

 1. Dodatna vprašanja

Ostala vprašanja o piškotkih nam lahko sporočite na e-mail
info@innocogroup.com.


TESTO IN ITALIANO SEGUE:

 1. CONDIZIONI DI VENDITA

Ci impegniamo a rispettare i principi del commercio equo. Si prega di notare che rispetteremo i tempi di consegna, i prezzi concordati e le altre condizioni specificate. In caso di qualsiasi inconveniente vi informeremo a tempo debito. Cerchiamo sempre di fare del ns meglio per la soddisfazione del cliente.

Informazioni generali

Consegniamo le merci ordinate solo ai clienti in Slovenia, Italia, e Croazia. I dati su prodotti, condizioni commerciali, applicazioni web e altre informazioni sul negozio online sono disponibili nelle condizioni generali, in basso nel sito.

Le immagini sono solo a scopo promozionale e INNO.CO d.o.o. accetta di sostituire la merce per sole differenze estetiche.

Sono consentiti errori nelle descrizioni o nei prezzi dei prodotti pubblicati. Per qualsiasi informazione è possibile contattare il ns Servizio clienti al numero +386 31-255038, via telefono o whatsapp, oppure sulla ns pagina facebook @tuttoperlabirra (tutti i contatti sono comunque elencati nella scheda CONTATTO sul sito www.vsezapivo.si). Se non siamo in grado o siamo in grado di rispondere immediatamente alla domanda o avremo bisogno di ulteriori dettagli per rispondere, vi contatteremo e forniremo la risposta il prima possibile.

Ordini:

Il sito Web www.vsezapivo.si elenca le principali informazioni sul prodotto, nonché le loro foto per una migliore visibilità. Sebbene ci sforziamo di fornire fotografie accurate degli articoli in vendita, tutte le fotografie sono simboliche e non forniscono le caratteristiche del prodotto come ci si potrebbe aspettare da un’immagine. Le sfumature di colore e l’aspetto possono leggermente discostarsi dal vero stato dei prodotti.

L’acquirente può effettuare l’ordine online, oppure contattarci  tramite e-mail, posta o telefono.

Per effettuare acquisti online, un visitatore del sito Web deve prima completare la procedura di registrazione presso il negozio online www.vsezapivo.si, con il quale ottiene un nome utente identico al proprio indirizzo e-mail e password. Registrandosi, il visitatore diventa un utente e acquisisce il diritto all’acquisto.

Il contratto di vendita tra il venditore e l’acquirente viene concluso quando il venditore riceve l’ordine del cliente e l’acquirente riceve un’email di conferma dell’operazione. In caso di indisponibilità della merce, il venditore informerà l’acquirente il prima possibile.

Prezzi:

I prezzi sono in Euro. L’IVA è già inclusa nel prezzo. Il venditore dovrà allegare una fattura alla spedizione. Il prezzo del prodotto acquistato sarà aumentato dell’importo della spedizione, ma tutti questi dettagli saranno mostrati all’acquirente e dovranno essere confermati durante la procedura di acquisto.

Consegna:

Spediamo tutte le merci in magazzino dal nostro negozio entro 1-2 giorni lavorativi. Se effettui un ordine venerdì dopo le 12:00, l’ordine verrà eseguito e spedito lunedì. Se la merce non è in stock per il tuo ordine, il tempo di consegna è di 7-14 giorni lavorativi, conteggiati dal giorno della conferma dell’ordine. Nella maggior parte dei casi, la merce viene consegnata entro 24 ore.

Quando le vacanze si stanno avvicinando, molti ns fornitori  rallentano o sospendono le forniture. Nel caso di acquisto di prodotti non a magazzino, non siamo in grado di garantire la consegna in tempo. Nell’eventualità di situazioni di forza maggiore quali epidemie, terremoti, alluvioni, catastrofi naturali e/o umane, ci possono essere dei ritardi .

I prodotti saranno consegnati tramite i corrieri espressi GLS in Slovenia e Croazia, BRT in Italia. Nel caso in cui non fossi a casa al momento della consegna, il corriere lascerà una notifica. Quindi ti consigliamo di chiamare il corriere e concordare la consegna successiva. Non ci sono costi di spedizione aggiuntivi per questa operazione.

Mostrare la disponibilità dei prodotti nel carrello è solo a scopo informativo e può cambiare prima che l’ordine venga elaborato. In alcuni casi potrebbe non essere possibile inviare nessuno dei prodotti ordinati perché è esaurito, quindi ti preghiamo di capire. Ti informeremo il prima possibile, utilizzando le informazioni di contatto che ci hai fornito al momento dell’ordine. Crediamo che troverai nella nostra ricca offerta un prodotto simile di cui sarai anche felice.

Se non sei soddisfatto della consegna, faccelo sapere (contatti elencati nella scheda CONTATTO).

Purtroppo, non possiamo rimborsarti per eventuali spese di spedizione o restituzione.

Eccezioni al trasporto gratuito:

La spedizione gratuita viene effettuata solo per acquisti da parte di clienti sloveni, con indirizzo di destinazione in Slovenia.

La spedizione gratuita non e’ prevista per l’Italia e per la Croazia.

Alcuni articoli non beneficiano del calcolo della spedizione gratuita, in caso di un calcolo casuale da parte del sistema, il cliente verrà nuovamente contattato per confermare nuovamente l’ordine.

Un sacco di grano da 25 libbre non beneficia del trasporto gratuito. La spedizione gratuita non e’ prevista

Gli acquisti di prodotti superiori a 100 EUR possono richiedere un pagamento anticipato parziale. In questo caso, il cliente che sceglie di pagare in contanti riceverà una richiesta via mail o telefono.

Nel caso in cui l’ordine superi le dimensioni indicate dai corrieri per la consegna, ci riserviamo il diritto di addebitare le spese di consegna al cliente, in ogni caso il cliente sara’ contattato.

In caso di spese di spedizione non previste il cliente verrà informato in anticipo.

Spese di consegna in EUR IVA esclusa, per l’italia:

fino a 3 kg ……………12 EUR

da 3 a 5 kg………….. 14 EUR

da 5 a 15 kg ……. 15 EUR

da 15 a 30 kg …….18 EUR

da 30 a 40 kg ……..21 EUR

da 40 a 60 kg …….. 42 EUR

Nel caso di spedizione di oggetti pesanti e/o  voluminosi e’ possibile che sia necessaria una spedizione di tipo piu’ professionale. In questo caso il cliente sarà contattato e il prezzo dovrà essere riconfermato.

Pagamento:

Ci riserviamo il diritto di consegnare con pagamento anticipato o alla consegna.

In caso di pagamento al momento del ricevimento, è necessario consegnare i contanti al ricevimento del pacco, pagando una commissione in base al listino prezzi valido del corriere.

Ci riserviamo il diritto di consegnare con pagamento anticipato o alla consegna.

In caso di pagamento alla consegna, è necessario consegnare i contanti al corriere al momento del ricevimento del pacco. Se non sei a casa, ti lasceranno con una notifica del pacco arrivato. Il pacchetto ti aspetterà in fermo deposito per 5 giorni.

Purtroppo, non possiamo rimborsarti delle spese di spedizione per la restituzione o lo scambio di prodotti, sia questo per ragioni di cambio di decisione, sia per cause di reclamo.

Accordo di acquisto:

Il contratto di vendita tra il venditore e l’acquirente viene concluso quando il venditore riceve l’ordine del cliente e l’acquirente riceve un’email di conferma della restituzione. In caso di indisponibilità della merce, il venditore informerà l’acquirente il prima possibile.

Il contratto di acquisto è conservato presso la sede dell’azienda e può essere ricevuto su richiesta scritta. Si prega di segnalare la richiesta al nostro indirizzo (contatti elencati nella scheda CONTATTO). Il contratto di acquisto è concluso in lingua slovena e il cliente riceve una conferma d’ordine in questa lingua.

Annullamento del contratto e diritto di recesso:

Secondo il Consumer Protection Act (ZVPot), il consumatore ha il diritto di informare la società entro 14 giorni dal ricevimento della merce che sta recedendo dal contratto senza dover motivare la sua decisione. Il messaggio è considerato tempestivo se viene inviato via e-mail l’ultimo giorno dopo il quale scade la scadenza e, nel caso di un messaggio scritto per posta, se viene consegnato l’ultimo giorno dopo il quale scade il termine, se inviato per posta raccomandata.

L’unico costo per il consumatore in relazione all’annullamento del contratto è il costo diretto della restituzione della merce. Questi ultimi devono essere restituiti alla società entro e non oltre 30 giorni dall’avviso di recessione. Anche se la merce viene restituita entro 14 giorni dal ricevimento della merce, questo deve essere considerato come un avviso di recesso. La merce deve essere inalterata, integra, pulita, funzionale, imballata nella sua confezione originale e con la fattura originale allegata. Al momento della restituzione la merce viene documentata, fotografata e controllata. Se una qualsiasi di queste condizioni non è conforme, non e’ possibile ottenere il rimborso.

In caso di rimborso, si prega di informarci in anticipo. Invia la tua richiesta di reso al nostro indirizzo (contatti elencati nella scheda CONTATTO). Dopo il controllo rimborseremo il tuo acquisto entro 30 giorni sul tuo conto bancario, che poi includerai nel tuo reclamo. Contattateci per maggiori informazioni sulla procedura di reso.

Nel caso di contratti il ​​cui oggetto è un prodotto che è stato prodotto secondo le precise istruzioni del consumatore e che è stato adattato alle sue esigenze personali e che, per loro natura, non è possibile in alcun modo la restituzione, il consumatore non ha diritto a un rimborso o a recedere dal contratto.

Reclami:

L’acquirente può reclamare la merce se la merce non ha le proprietà esplicitamente promesse dal venditore, se il venditore ha inviato i prodotti sbagliati, le quantità o il prodotto si discosta dall’ordine dell’acquirente in alcun modo.

L’acquirente può reclamare la merce entro 8 giorni dall’acquisto e richiedere una sostituzione immediata per lo stesso articolo impeccabile, la sua riparazione o il rimborso. In quest’ultimo caso, il venditore si riserva il diritto di addebitare al listino prezzi attuale per il tempo in cui i beni sono stati utilizzati dall’acquirente, ma non oltre il valore di mercato dell’articolo diminuito durante il suo utilizzo.

Il venditore è responsabile per i difetti nascosti del prodotto, ma non è responsabile per i danni causati da una manutenzione o un utilizzo improprio.

L’acquirente può restituire la merce per il recupero di persona o restituirla per posta a proprie spese.

Il rimborso delle spese di spedizione non sono ammesse!

In caso di reclamo giustificato, l’acquirente ha la possibilità di scambiare il prodotto con lo stesso o simile, scambiarlo con qualsiasi altra cosa o ricevere un rimborso.

In caso di reclamo illecito, restituiamo il prodotto all’acquirente e addebitiamo le spese di restituzione.

Prodotti non accettati e reclami ingiustificati non impediscono l’obbligo dell’acquirente di pagare i reclami. I prodotti possono essere ritirati dall’acquirente al nostro indirizzo (contatti elencati nella scheda CONTATTO) entro 3 mesi.

Reclami su prodotti danneggiati durante il trasporto:

Tali reclami saranno considerati solo entro 8 giorni dal ricevimento della spedizione. Purtroppo, non saremo in grado di prendere in considerazione eventuali reclami successivi. Se si notano segni di danni al momento del ritiro presso la spedizione, si prega di rifiutare la spedizione e richiedere all’impiegato postale di redigere un reclamo relativo alla spedizione danneggiata. Solo in questo modo saremo in grado di inviarti un nuovo prodotto il prima possibile e di rispettare il reclamo.

Reclami e controversie

Il venditore deve compiere ogni sforzo per adempiere al proprio dovere di istituire un efficace sistema di reclami. In caso di problemi, l’acquirente può connettersi con il venditore attraverso diverse forme di contatti (contatti elencati nella scheda CONTATTO). Il venditore confermerà entro 3 giorni lavorativi di aver ricevuto il reclamo, informerà l’acquirente per quanto tempo gestirà il reclamo e lo terrà informato sull’andamento della procedura.

Garanzia:

Se non ci sono informazioni sulla garanzia, il prodotto non ha alcuna garanzia.

diritto d’autore:

Il contenuto pubblicato è di proprietà di INNO.CO d.o.o. Le opere d’autore includono, in particolare, tutti gli elementi grafici, immagini, testi, articoli, materiale audio e visivo e altri elementi protetti da copyright che, per loro natura, non devono essere protetti da copyright.

La struttura è anche protetta come soluzioni concettuali individuali. Qualsiasi copia, referenziazione, doppiaggio, copia e distribuzione a tua insaputa INNO.CO d.o.o. è vietato.

Pubblicando i suoi contenuti in conformità al Regolamento generale sulla protezione dei dati (GDPR), l’utente autorizza INNO.CO d.o.o. e per tutti gli altri utenti di visualizzare questi contenuti senza restrizioni all’interno delle biblioteche pubbliche, delle categorie e di altre funzioni del sito di e-commerce e di e-brokerage, intermediazione, quotazione, commento, valutazione, riproduzione di questi materiali per uso non commerciale o personale.

Foto per scopi di marketing:

Fotografie scattate in occasione di eventi o durante concorsi, gare o corsi organizzati da INNO.CO d.o.o. può essere utilizzato come materiale pubblicitario.

Per le fotografie, il partecipante non ha diritto al risarcimento (risarcimento). Secondo il Regolamento generale sulla protezione dei dati (GDPR), un partecipante ha il diritto di anonimizzare la propria immagine (eliminando l’immagine in modo tale che la sua identità non possa essere dedotta).

 1. PRIVACY POLICY: TRATTAMENTO DEI DATI PERSONALI

PROTEZIONE GENERALE DEI DATI PERSONALI (GDPR) E COSA SIGNIFICA PER GLI UTILIZZATORI DEL SITO.

INNO.CO d.o.o., è proprietario del negozio web VSEZAPIVO.SI (di seguito: INNO.CO). Visitando il nostro sito Web, registrandosi sul sito Web o registrandosi e acquistando sul nostro sito Web, INNO.CO diventa il responsabile e il responsabile del trattamento dei dati personali dell’utente e quindi un’entità ai sensi della legge che disciplina la protezione dei dati personali nella Repubblica di Slovenia (attualmente si tratta della legge sulla protezione dei dati personali [ZVOP-1]) e soggetta al regolamento generale sulla protezione dei dati personali (GDPR), che è in vigore il 25 maggio 2016 alle dell’intera Unione europea, con effetto dal 25 maggio 2018.

Link al testo ZVOP-1.

Link al testo GDPR.

Il responsabile della sicurezza delle informazioni personali presso INNO.CO (DPO) è Christian Fantini, che può essere raggiunto via e-mail all’indirizzo info@innocogroup.com.

La seguente comunicazione GDPR spiega come INNO.CO, in qualità di gestore e responsabile del trattamento dei dati personali degli utenti registrati, elabora e tratta tali informazioni.

Quali informazioni personali raccogliamo?

Quando un utente visita www.vsezapivo.si, Google Analytics raccoglie informazioni su (CATEGORIA DATI 1):

– l’indirizzo IP del dispositivo dal quale si visita il sito, con l’IP ulteriormente anonimizzato e utilizzato solo per analisi statistiche;

INNO.CO raccoglie informazioni su (DATA CATEGORY 2) quando si registra un utente su www.vsezapivo.si:

– indirizzo IP;

– il nome utente dell’utente e

– l’indirizzo e-mail dell’utente.

INNO.CO raccoglie informazioni su (CATEGORIA DATI 3) al momento dell’acquisto di un utente tramite www.vsezapivo.si:

– indirizzo IP;

– il nome utente dell’utente;

– indirizzo e-mail dell’utente;

– il nome dell’utente;

– soprannome dell’utente;

– l’indirizzo dell’utente e

– il numero di telefono dell’utente.

Perché raccogliamo le tue informazioni?

INNO.CO raccoglie i tuoi dati per il monitoraggio generale o statistico del traffico del sito web (ad es. CATEGORIA DATI 1, utilizzando Google Analytics come elaboratore di dati tramite Google), esigenze di newsletter, campagne di marketing, promozioni (ad es. CATEGORIA DI DATI 2) , inclusa l’elaborazione degli ordini online (ad es. CATEGORIA DATI 3).

INNO.CO può anche raccogliere i tuoi dati in forma anonima a fini statistici interni.

INNO.CO può, nel caso di obblighi statutari fiscali o di pubblica sicurezza, trasmettere le tue informazioni alle autorità statali o alle organizzazioni specificamente autorizzate dalle autorità statali. Nel fare ciò, i dati saranno forniti solo nella misura specificata dalla legge o da altri regolamenti.

Come verranno utilizzati, controllati ed elaborati i tuoi dati?

INNO.CO protegge, tratta e tratta personalmente le tue informazioni personali solo nel contesto del tuo consenso e ai fini della tua attività, che include:

– monitoraggio statistico del traffico del sito Web;

– invio di notizie, campagne di marketing e promozioni;

– informazioni sugli ordini passati e

– elaborazione degli ordini dei negozi online.

Qual è la base giuridica contrattuale per il trattamento dei dati di CATEGORIA 3?

Quando decidi di acquistare i nostri prodotti, stipuli un contratto di vendita con noi.

INNO.CO raccoglie e tratta le tue informazioni personali per scopi di marketing, in particolare per l’adempimento dei suoi obblighi ai sensi degli accordi di vendita e acquisto conclusi tra INNO.CO e l’utente.

A chi e per quali scopi INNO.CO può fornire le tue informazioni?

INNO.CO può fornire informazioni:

 • Specificare a chi dipendenti e appaltatori (ad es. Servizi di contabilità, amministratori di sistemi informatici e di database e fornitori)
 • enti statali autorizzati (vedi sopra),

solo nella misura e nei modi necessari per garantire l’alta qualità dei servizi forniti, ai fini della legittimità e del rispetto delle norme.

Per quanto tempo vengono conservati i tuoi dati?

I tuoi dati vengono conservati per 10 anni dall’ultimo accesso al sito, tranne nel caso di una precedente cancellazione dei tuoi dati su tua richiesta o nei casi in cui la conservazione dei dati per un periodo più lungo è richiesta dalla legge.

Quali diritti hai in merito al trattamento dei tuoi dati personali?

Fatto salvo e ai sensi degli articoli 12, 15, 16, 17, 18, 20 e 21 del GDPR, hai il diritto di richiedere a INNO.CO di accedere ai tuoi dati personali, di rettificare o eliminare i tuoi dati personali o di limitare il trattamento (eccezioni: vedi sopra) e il diritto di opporsi al trattamento e il diritto di trasferire i dati.

È possibile modificare o revocare il consenso in qualsiasi momento senza pregiudicare la liceità del trattamento dei dati effettuato sulla base del consenso fino alla sua revoca.

In caso di violazione della protezione dei dati personali, hai la possibilità di presentare un reclamo di ispezione o un reclamo al Commissario responsabile per le informazioni della Repubblica di Slovenia.

Gli utenti con limitazioni sono anche regolari responsabili del trattamento dei dati contrattuali (vedi sopra).

Cosa posso fare per non ricevere notizie, campagne di marketing e promozioni INNO.CO?

Puoi richiedere la fine della ricezione di notizie, campagne di marketing e promozioni INNO.CO segnalandole al rispettivo DPO INNO.CO d.o.o. al suo indirizzo e-mail (vedi sopra) con la parola “Annulla” o in qualsiasi altro modo comprensibile e appropriato.

Chi è possibile contattare INNO.CO in caso di rilevamento di violazioni dei dati personali, sospetto di hacking in un sistema informatico, sospetto furto di dati personali o problemi di protezione dei dati personali?

In questi casi, è possibile contattare il responsabile DPO INNO.CO (indicato sopra) il più presto possibile e in caso di rilevamento di qualsiasi violazione.

Gli utenti del sito Web e del Web Store sono invitati a prendere in considerazione prima di revocare il proprio consenso per ciascuna categoria di informazioni / finalità personali se tale revoca del consenso non è possibile a causa della loro incapacità di elaborare da INNO.CO.

INNO.CO ha il diritto, a sua esclusiva discrezione, di rifiutare di stipulare un contratto di acquisto con l’utente nel caso in cui a causa dell’assenza di determinate categorie (ulteriore) elaborazione degli ordini non sia possibile. In questo caso, INNO.CO avverte l’utente dell’assenza di una singola categoria e di conseguenza dell’impossibilità di elaborarla.

 1. COOKIE POLICY: REGOLE SUI COOKIE

La legge sulle comunicazioni elettroniche (Gazzetta ufficiale n. 109/2012), ZEKom-1, il regolamento generale sulla protezione dei dati (GDPR) e altre nuove normative in materia di protezione dei dati personali hanno introdotto norme sull’uso dei cookie e tecnologie simili per l’uso dei cookie. archiviare informazioni o accedere a informazioni archiviate su computer, tablet o dispositivi mobili degli utenti.

La privacy degli utenti è di grande importanza per noi a tutti i livelli, quindi ci impegniamo a fornire agli utenti tutte le informazioni sui cookie che utilizziamo sul sito Web www.vsezapivo.si, al fine di consentire un migliore funzionamento del sito Web e un’esperienza utente più piacevole.

I cookie utilizzano il dispositivo dell’utente per memorizzare informazioni o impostazioni univoche dell’utente che ha selezionato su un determinato sito Web.

Utilizzeremo le informazioni e i dati forniti esclusivamente allo scopo di fornire il servizio online e le funzionalità che non saremmo in grado di fornire senza i cookie.

1. Informazioni sui cookie e sugli elementi nella memoria locale

I cookie (e altre informazioni archiviate sul sito Web) non sono una novità, tutti abbiamo molti dati memorizzati sui nostri computer, tablet e dispositivi mobili da vari siti Web. La modifica di cui sopra alla legislazione ha portato a modifiche nella notifica o consenso dei visitatori al loro utilizzo.

2. Cosa sono i cookie?

Sono informazioni sull’attività degli utenti sul Web che la maggior parte dei siti Web memorizza su dispositivi con cui gli utenti accedono a Internet al fine di identificare i singoli dispositivi utilizzati dagli utenti durante l’accesso. La loro archiviazione è sotto il controllo del browser dell’utente. L’utente può facoltativamente limitare o disabilitare la memorizzazione dei cookie. I cookie non sono dannosi e sono sempre limitati nel tempo.

3. Perché sono necessari?

Sono fondamentali per fornire servizi online intuitivi. L’interazione tra l’utente Web e il sito Web è più semplice e veloce con l’aiuto dei cookie. Con il loro aiuto, il sito Web ricorda i propri desideri, interessi ed esperienze, il che consente di risparmiare tempo e rendere la navigazione delle pagine Web più efficiente e amichevole.

Ecco alcuni usi specifici:

 • Per migliorare l’esperienza utente del sito Web, regolare la visione dei contenuti dei visitatori in base alle visite precedenti;
 • memorizzare la scelta durante la creazione di dispositivi e offerte selezionati e confrontarli;
 • Mantenere l’accesso alle parti delle pagine Web che richiedono l’accesso
 • identificare il dispositivo (computer, tablet, telefono cellulare) che consente di personalizzare la visualizzazione del contenuto sul dispositivo;
 • monitorare la visita, che consente di verificare l’efficacia del contenuto e la pertinenza degli annunci pubblicitari e di migliorare costantemente i siti Web;
 • Alcuni servizi sono indispensabili (ad esempio banche online, negozi online e altre forme di commercio elettronico, …).

COOKIE NECESSARI:

Si tratta di cookie necessari per il corretto funzionamento del sito Web e senza di essi la trasmissione di un messaggio sulla rete di comunicazione non sarebbe possibile. Questi cookie consentono all’utente di gestire servizi web amichevoli, di avere un’esperienza utente migliore e di non avere bisogno del consenso.

Nome cookieScopo del cookieDurata del cookie
_gatAcceleratore di caricamento1 minuto
_fbpPubblicità di facebook90 dni
mailmunch_second_pageviewModulo di iscrizione di mailmunch1 anno
_ gid

 

Monitoraggio utenti24 ore
_ga

 

Indentificazione utente2 anni
frConsegna di una serie di prodotti pubblicitari (es. Offerte in tempo reale)90 giorni
_mailmunch_visitor_idIdentificazione utente per il programma mailmunch (newsletter)1 anno
 
ALTRI COOKIE ANALITICI
Google analitics
Youtube analitics
Facebook analitics

Gli elementi di analisi ci consentono di identificare e contare il numero di utenti e di raccogliere informazioni a livello statistico su come viene utilizzato un sito Web.

Cookie GOOGLE ANALYTICS

Il nostro sito utilizza Google Analytics, che è un servizio di analisi web fornito da Google. Google Analytics utilizza i cookie per analizzare il modo in cui gli utenti del sito Web lo utilizzano. Le informazioni fornite dal cookie sull’utilizzo del sito Web (incluso il tuo indirizzo IP) vengono trasmesse e archiviate da Google [su server negli Stati Uniti]. Google utilizza queste informazioni per valutare l’utilizzo del sito Web, fornire rapporti di attività sul sito Web ai gestori e fornire altri servizi relativi alle attività sul sito Web e all’utilizzo di Internet. Google può anche trasferire queste informazioni a terzi, se richiesto dalla legge, o quando terzi elaborano le informazioni per conto di Google. Google non assocerà il tuo indirizzo IP ad altre informazioni archiviate da Google.

Puoi trovare informazioni dettagliate su Google Analytics e sulla tua privacy (incluso come controllare le informazioni inviate a Google) su https://policies.google.com/privacy/partners.

COOKIE DI RETE SOCIALE E COOKIE DI TERZI

A causa dell’uso e della condivisione dei contenuti del sito sui social network, il nostro sito consente alcuni cookie di streaming Youtube e social network Facebook. Plugin e strumenti di terze parti utilizzati come cookie consentono il funzionamento delle funzionalità, ti aiutano ad analizzare la frequenza con cui visiti e come viene utilizzato il tuo sito.

I post sul nostro sito Web contengono anche contenuti video incorporati di volta in volta. Ciò significa che da un punto di vista tecnico, serviamo contenuti di terze parti (ad esempio YouTube) che includono i nostri sistemi pubblicitari, installando in tal modo i nostri cookie per i nostri scopi sui quali non abbiamo alcun controllo.

Allo stesso modo, i social network Facebook, Google+ e Twitter installeranno i cookie in base al fatto che tu abbia effettuato l’accesso al loro servizio. La gestione dei loro cookie è regolata dai termini e dalle condizioni di partecipazione che hai accettato come utente di queste reti al momento della registrazione.

4. Come gestire i cookie?

Puoi controllare e modificare le impostazioni dei cookie nel tuo browser web. Per informazioni sulle impostazioni dei cookie, selezionare il browser Web che si sta utilizzando.

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer 11
 • Microsoft Edge
 • Opera (pagina inglese)
 • Safari (pagina in lingua inglese)

Se in precedenza hai dato il tuo consenso ai cookie e in seguito hai cambiato idea e hai scelto di non ricevere cookie nel tuo browser, la tua visita al sito Web verrà considerata come la tua prima visita. In questo caso, riceverai di nuovo una notifica sui cookie.

5. Domande aggiuntive

Altre domande sui cookie possono essere inviate per e-mail

info@innocogroup.com.


glej spodaj hrvaško besedilo.

 1. UVJETI POSLOVANJA

Posvećeni smo principima fer poslovanja. Imajte na umu da ćemo poštovati rokove isporuke, dogovorene cijene i ostale navedene uvjete. U slučaju bilo kakvih smetnji, pravodobno ćemo vas obavijestiti. Očekujte da učinimo sve za vas.

Opće informacije

Naručenu robu isporučujemo samo kupcima u Sloveniji. Podaci o proizvodima, uvjetima poslovanja, web aplikacijama i ostale informacije o internetskoj trgovini dostupni su na slovenačkom jeziku.

Slike su samo u promotivne svrhe i INNO.CO d.o.o. oni nisu obvezujući za zamjenu u slučaju estetskih razlika.

Dopuštamo pogreške u objavljenim opisima proizvoda ili cijenama. Za sve informacije možete se obratiti (kontakti navedeni u kartici KONTAKT). Ako nismo u mogućnosti ili ne možemo odgovoriti odmah na pitanje ili će nam trebati dodatni upiti za odgovor, odgovor ćemo pružiti u najkraćem mogućem roku.

naručivanje

Web stranica www.vsezapivo.si navodi glavne podatke o proizvodu, kao i njihove fotografije za bolju vidljivost. Iako se trudimo pružiti točne fotografije prodajnih artikala, sve su fotografije simbolične i ne pružaju značajke proizvoda kao što možda očekujete od slike. Nijanse u boji i izgled mogu malo odstupiti od stvarnog stanja proizvoda.

Kupac može izvršiti narudžbu putem interneta, putem e-pošte, pošte ili telefonom.

Da bi kupio online, posjetitelj web stranice mora prvo dovršiti postupak registracije u internetskoj trgovini www.vsezapivo.si, s kojim će dobiti korisničko ime identično svojoj e-adresi i zaporci. Registracijom posjetitelj postaje korisnik i stječe pravo kupnje.

Kupoprodajni ugovor između prodavatelja i kupca zaključuje se kad prodavac primi narudžbu kupca, a kupac dobije e-poštu s potvrdom povrata. U slučaju nedostupnosti robe, prodavatelj će kupca obavijestiti što je prije moguće.

cijene

Cijene su u eurima. PDV je već uključen u cijenu. Prodavač mora pošiljku priložiti račun. Cijena vašeg proizvoda povećava se za iznos naknade za prijenos poštarine.

Dostava

Svi proizvodi isporučuju se tvornički Ex-Works Inno.Co d.o.o., Industrijska cesta 5, Nova Gorica, Slovenija. Troškovi otpreme naplaćuju se kupcu na računu, a “uvjet besplatne dostave” odgovara nadoknadi troškova prijevoza koje je naša tvrtka imala samo u reklamne svrhe. Ne prihvaća se kao dokaz promjene gore navedenih uvjeta prodaje. Iz tog razloga troškove i rizik prijevoza robe snosi kupac. Svaki primljeni zahtjev bit će obrađen i riješen, ali troškovi dostave odgovornost su kupca.

Svu robu na zalihama otpremamo iz naše trgovine u roku od 1-2 radnih dana. Ako narudžbu predate u petak poslije 12:00, narudžba će biti izvršena i otpremljena u ponedjeljak. Ako roba nije na zalihi za vašu narudžbu, rok isporuke je 7-14 radnih dana, računajući od dana potvrde narudžbe. U većini slučajeva roba se isporučuje u roku od 24 sata.

Kada se praznici približavaju i mnogi se odmori usporavaju tijekom praznika, ne možemo garantirati isporuku na vrijeme.

Proizvodi se isporučuju putem GLS Slovenija. U slučaju da niste kod kuće u trenutku dostave, kurir će ostaviti obavijest. Tada vam savjetujemo da nazovete GLS i dogovorite sljedeću isporuku. Nema dodatnih troškova dostave.

Prikazivanje dostupnosti proizvoda u vašoj košarici služi samo u informativne svrhe i može se promijeniti prije obrade narudžbe. U nekim slučajevima neki od vaših naručenih proizvoda možda neće biti moguće poslati, jer su rasprodati, pa vas molimo za razumijevanje. Obavijestit ćemo vas što je prije moguće koristeći kontaktne podatke koje ste nam pružili prilikom narudžbe. Vjerujemo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći sličan proizvod s kojim ćete biti zadovoljni.

Ako niste zadovoljni isporukom, javite nam se (kontakti navedeni u kartici KONTAKT).

Nažalost, ne možemo vam nadoknaditi troškove slanja prilikom povratka ili razmjene proizvoda.

Troškovi dostave u EUR bez PDV-om u Hrvatskoj

https://www.vsezapivo.si/dostava/


Za pakete veće od 31 kg besplatna je poštarina. U tom slučaju tražit ćemo od vas da platite poštarinu za dva ili više paketa (svaki paket omogućuje težinu do 31 kg).

plaćanje

Pridržavamo pravo isporuke uz plaćanje unaprijed ili uplatom.

U slučaju plaćanja prilikom dostave, gotovinu morate predati poštanskom zaposleniku nakon primitka paketa, koji će platiti poseban novčani nalog za vas, plaćajući proviziju prema važećem cjeniku Pošte Slovenije. Ako tada niste kod kuće, ostavit će vas s obavijesti o pristiglom paketu. Paket će vas čekati u pošti 15 dana. U odgovarajući okvir plaćate vrijednost pošiljke, zajedno s troškovima poštanske provizije, prema njihovom važećem cjeniku. Nažalost, ne možemo vam nadoknaditi troškove slanja prilikom povratka ili razmjene proizvoda.

Kupoprodajni ugovor

Kupoprodajni ugovor između prodavatelja i kupca zaključuje se kad prodavac primi narudžbu kupca, a kupac dobije e-poštu s potvrdom povrata. U slučaju nedostupnosti robe, prodavatelj će kupca obavijestiti što je prije moguće.

Ugovor o kupoprodaji čuva se u sjedištu tvrtke i može ga se dobiti na pismeni zahtjev. Prijavite zahtjev na našu adresu (kontakti navedeni u kartici KONTAKT). Kupoprodajni ugovor zaključen je na slovenskom jeziku.

Otkazivanje ugovora i pravo na odustajanje

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (ZVPot), potrošač ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana od primitka robe da odustaje od ugovora, a da ne mora navesti razlog za svoju odluku. Poruka se smatra pravovremenom ako je poslana e-poštom posljednjeg dana nakon čega ističe rok, a u slučaju pisane poruke poštom, ako je dostavljena posljednjeg dana nakon čega ističe rok, ako je poslana preporučenom poštom. Jedini trošak za potrošača u vezi s otkazivanjem ugovora je izravni trošak vraćanja robe. Potonji se moraju vratiti tvrtki najkasnije 30 dana nakon obavijesti o ostavci. Čak i ako se roba vrati u roku od 14 dana od primitka robe, to će se smatrati obavijesti o povlačenju. Roba mora biti nepromijenjena, neoštećena, čista, funkcionalna, pakirana u originalnom pakiranju i uz priložen originalni račun. Po povratku roba se dokumentira, fotografira i provjerava.

U slučaju povrata novca, molimo vas da nas unaprijed obavijestite. Pošaljite zahtjev za povrat na našu adresu (kontakti navedeni u kartici KONTAKT). Povrat ćemo vam u roku od 30 dana na vaš bankovni račun koji uključite u svoj zahtjev. Kontaktirajte nas za više informacija o procesu povratka.

U slučaju ugovora čiji je proizvod proizvod koji je proizveden u skladu s preciznim uputama potrošača, a koji je prilagođen njihovim osobnim potrebama i koji po svojoj prirodi nije prikladan za povrat, potrošač nema pravo na povrat ili na odustajanje od ugovora.

pritužbe

Kupac može reklamirati robu ako roba nema svojstva koja je prodavatelj izričito obećao, ako je prodavač poslao pogrešne proizvode, pogrešne boje, količine ili proizvod na bilo koji način odstupa od narudžbe kupca.

Kupac može reklamirati robu u roku od 8 dana od kupnje i zatražiti trenutnu zamjenu za isti, besprijekoran predmet, njegov popravak ili povrat. U potonjem slučaju, prodavatelj zadržava pravo naplate najamnine po trenutnom cjeniku za vrijeme u kojem je robu koristio kupac, ali ne više od tržišne vrijednosti predmeta smanjene tijekom njegove uporabe.

Prodavač je odgovoran za skrivene nedostatke proizvoda, ali nije odgovoran za štetu nastalu uslijed nepravilnog održavanja.

Kupac može osobno vratiti robu za reklamaciju ili ih vratiti poštom o svom trošku.

Pošiljka s otkupninom nije prihvaćena!

U slučaju opravdane reklamacije, kupac ima mogućnost proizvoda zamijeniti za isti ili sličan, zamijeniti ga za bilo što drugo ili mu platiti otkupnu cijenu i prenijeti ga na svoj transakcijski račun.

U slučaju pogrešne reklamacije, proizvod vraćamo kupcu i naplaćujemo povratne troškove. Neprihvaćeni proizvodi i neopravdane pritužbe ne zaustavljaju kupčevu obvezu plaćanja zahtjeva. Proizvode kupac može preuzeti na našoj adresi (kontakti navedeni u kartici KONTAKT) u roku od 3 mjeseca.

Žalbe na proizvode oštećene tijekom prijevoza

Takvi će se zahtjevi razmatrati samo u roku od 15 dana od primitka pošiljke. Nažalost, nećemo moći uzeti u obzir sve naknadne žalbe. Ako u trenutku preuzimanja pošiljke primijetite bilo kakve znakove oštećenja, odbijte pošiljku i zatražite od poštanskog radnika da sastavi zapisnik o pritužbi na oštećenu pošiljku. Samo na taj način moći ćemo vam poslati novi proizvod u najkraćem mogućem roku i udovoljiti prigovoru.

Pritužbe i sporovi

Prodavatelj će se potruditi da ispuni svoju dužnost da uspostavi učinkovit sustav žalbi. U slučaju problema, kupac se može povezati s prodavateljem kroz nekoliko oblika kontakata (kontakti navedeni u kartici KONTAKT). Ponuditelj će potvrditi u roku od 3 radna dana da je primio prigovor, obavijestit će kupca koliko će dugo postupati s pritužbom te će ga informirati o tijeku postupka.

garancija

Ako nema podataka o jamstvu, proizvod nema jamstvo.

autorsko pravo

Objavljeni sadržaj vlasništvo je tvrtke INNO.CO d.o.o. Autorska djela uključuju, posebno, sve grafičke elemente, slike, tekstove, članke, audio i vizualne materijale i druge elemente zaštićene autorskim pravima, koji po svojoj prirodi ne trebaju biti zaštićeni autorskim pravima.

Konstrukcija je zaštićena i kao pojedinačna idejna rješenja. Svako kopiranje, referenciranje, presnimavanje, kopiranje i distribucija bez vašeg znanja INNO.CO d.o.o. je zabranjeno.

Objavljivanjem njegovog sadržaja u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) korisnik ovlašćuje INNO.CO d.o.o. a svim ostalim korisnicima da pregledavaju ovaj sadržaj bez ograničenja unutar javnih knjižnica, kategorija i drugih funkcija web mjesta e-trgovine i e-posredovanja, posredovanja, uvrštavanja, komentiranja, ocjenjivanja, reprodukcije ovih materijala za nekomercijalnu ili osobnu upotrebu.

Fotografije u marketinške svrhe

Fotografije snimljene na događanjima ili tijekom natjecanja, natjecanja ili tečaja u organizaciji INNO.CO d.o.o. mogu se koristiti kao reklamni materijal. Za fotografije, sudionik nema pravo na naknadu (naknadu). Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), sudionik ima pravo anonimizirati svoju sliku (brišući sliku tako da se ne može utvrditi njegov identitet).

 1. OBRADA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

OPĆA ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA (GDPR) I ŠTO ZNAČI ZA TRACTORE SA WEB STRANICE.

INNO.CO doo, koji je vlasnik web trgovine VSEZAPIVO.SI (u daljnjem tekstu: INNO.CO), posjetom našoj web stranici, registracijom na web stranici ili registracijom i kupnjom na našoj web stranici postaje upravitelj i obradnik vaših osobnih podataka i na taj način entitet prema zakonu koji uređuje zaštitu osobnih podataka u Republici Sloveniji (trenutno je to Zakon o zaštiti osobnih podataka [ZVOP-1]) i entitet Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR), na snazi ​​od 25. svibnja 2016. u cijele Europske unije, s učinkom od 25. svibnja 2018. godine.

Link do teksta ZVOP-1.

Poveznica na GDPR tekst.

Osoba odgovorna za sigurnost osobnih podataka u INNO.CO (DPO) je Christian Fantini, do kojeg možete doći e-poštom na info@innocogroup.com.

U nastavku GDPR Obavijest objašnjava kako INNO.CO, kao upravitelj i obradnik osobnih podataka svojih registriranih korisnika, obrađuje i obrađuje ove podatke.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Kada korisnik posjeti www.vsezapivo.si, Google Analytics prikuplja informacije o (DATA CATEGORY 1):

– IP adresa uređaja s kojeg posjetite web mjesto, pri čemu je IP dodatno anonimiziran i korišten samo za statističke analize;

INNO.CO prikuplja podatke o (DATA CATEGORY 2) prilikom registracije korisnika na www.vsezapivo.si:

– IP adresa;

– korisničko ime korisnika i

– adresu e-pošte korisnika.

INNO.CO prikuplja podatke o (PODACI KATEGORIJA 3) prilikom kupnje korisnika putem www.vsezapivo.si:

– IP adresa;

– korisničko ime korisnika;

– e-mail adresa korisnika;

– ime korisnika;

– nadimak korisnika;

– adresu korisnika i

– telefonski broj korisnika.

Zašto prikupljamo vaše podatke?

INNO.CO prikuplja vaše podatke za opće ili statističko praćenje prometa na web stranicama (npr. DATA CATEGORY 1, koristeći Google Analytics kao procesor podataka putem Googlea), potrebe za biltenima, marketinške kampanje, promocije (npr. DATA CATEGORY 2) , uključujući on-line obradu narudžbi (npr. DATA KATEGORIJA 3).

INNO.CO također može prikupljati vaše podatke u anonimnom obliku za interne statističke svrhe.

INNO.CO može, u slučaju zakonskih obveza, vaše podatke proslijediti državnim tijelima ili organizacijama koje su posebno ovlastila državna tijela. Pri tome se podaci pružaju samo u mjeri utvrđenoj u zakonu ili drugom propisu.

Kako će se vaši podaci koristiti, kontrolirati i obrađivati?

INNO.CO štiti, obrađuje i osobno obrađuje vaše osobne podatke samo u kontekstu vašeg pristanka i u svrhu vašeg poslovanja, što uključuje:

– statistički nadzor prometa web stranica;

– slanje vijesti, marketinških kampanja i promocija;

– podatke o prošlim narudžbama i

– obrada narudžbi putem internetske trgovine.

Koja je ugovorna pravna osnova za obradu podataka CATEGORY 3?

Kada odlučite kupiti naše proizvode, s nama sklapate kupoprodajni ugovor.

INNO.CO prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke u marketinške svrhe, a posebno za ispunjavanje svojih obveza iz ugovora o kupoprodaji sklopljenih između INNO.CO-a i korisnika.

Kome i u koje svrhe INNO.CO može pružiti vaše podatke?

INNO.CO može pružiti informacije:

 • Navedite kome su njihovi zaposlenici i ugovaratelji (npr. Računovodstvene usluge, administratori računalnih sustava i baza podataka, te dobavljači)
 • ovlaštena državna tijela (vidi gore),

samo u mjeri i na način koji je potreban da bi se osigurala visoka kvaliteta pruženih usluga, s ciljem legitimnosti i poštivanja pravila.

Koliko dugo se pohranjuju vaši podaci?

Vaši se podaci čuvaju 10 godina od zadnjeg prijavljivanja na web mjesto, osim u slučaju prethodnog brisanja podataka na vaš zahtjev ili u slučajevima kada je zakonom potrebno čuvanje podataka na duže razdoblje.

Koja imate prava u vezi s obradom vaših osobnih podataka?

U skladu s i pod uvjetima iz članaka 12., 15., 16., 17., 18., 20. i 21. GDPR-a, imate pravo zatražiti od INNO.CO-a pristup vlastitim osobnim podacima, ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade (iznimke: vidi gore) i pravo prigovora na obradu i pravo na prijenos podataka.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili opozvati svoj pristanak, ne dovodeći u pitanje zakonitost obrade podataka provedenih na temelju pristanka do njegovog opoziva.

U slučaju povrede zaštite vaših osobnih podataka, imate mogućnost podnijeti inspekcijsku žalbu ili žalbu Povjereniku za informacije Republike Slovenije.

Ograničeni su korisnici također redoviti ugovorni obrađivači podataka (vidi gore).

Što mogu učiniti da prestanem primati vijesti, marketinške kampanje i INNO.CO promocije?

Možete zatražiti prestanak primanja vijesti, marketinških kampanja i INNO.CO promocija prijavljivanjem toga odgovarajućem DPO INNO.CO d.o.o. na njegovu adresu e-pošte (vidi gore) s riječi “Odustani” ili na bilo koji drugi razumljiv i primjeren način.

Kome se možete obratiti na INNO.CO u slučaju otkrivanja kršenja osobnih podataka, sumnje na provaljivanje u računalni sustav, sumnje na krađu osobnih podataka ili problema zaštite osobnih podataka?

U tim slučajevima možete se obratiti odgovarajućem INNO.CO DPO-u što je prije moguće i u slučaju otkrivanja bilo kakvog kršenja (vidi gore).

Korisnici web stranice i web trgovine moraju se razmotriti prije povlačenja pristanka za svaku kategoriju osobnih podataka / svrhe, ako takvo povlačenje suglasnosti nije moguće zbog njihove nemogućnosti obrade od strane INNO.CO.

INNO.CO ima pravo, prema vlastitom nahođenju, odbiti zaključiti ugovor o kupnji s korisnikom u slučaju da zbog nepostojanja određenih kategorija (daljnja) obrada narudžbi nije moguća. U ovom slučaju INNO.CO upozorava korisnika na nepostojanje određene kategorije i posljedično nemogućnost obrade.

 1. PRAVILA O KUKAVAMA

Zakon o elektroničkim komunikacijama (Službeni glasnik br. 109/2012), ZEKom-1, Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) i drugi novi propisi u području zaštite osobnih podataka uveli su pravila o uporabi kolačića i slične tehnologije za uporabu kolačića. pohranjuju informacije ili pristupaju informacijama pohranjenim na računalima korisnika, tabletima ili mobilnim uređajima.

Privatnost korisnika za nas je od najveće važnosti na svim razinama, pa nastojimo korisnicima pružiti sve informacije o kolačićima koje koristimo na web mjestu www.vsezapivo.si kako bi omogućili bolje performanse web stranice i ugodnije korisničko iskustvo.

Kolačići koriste kolačiće za pohranu jedinstvenih korisničkih podataka ili postavki koje je odabrao na određenoj web stranici.

Podatke i podatke pružit ćemo isključivo u svrhu pružanja internetskih usluga i funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružiti bez kolačića.

 1. O kolačićima i stavkama u vašem lokalnom pohranu

Kolačići (i druge informacije pohranjene na web mjestu) nisu ništa novo, svi imamo puno podataka pohranjenih na različitim računalima na našim računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Prethodna izmjena zakonodavstva dovela je do promjena u obavijesti ili pristanak posjetitelja na njihovu upotrebu.

 1. Što su kolačići?

To je podatak o korisničkoj aktivnosti na webu koji većina web stranica pohranjuje na uređajima kojima korisnici pristupaju internetu kako bi identificirali pojedinačne uređaje koje su korisnici koristili prilikom pristupa. Pohrana im je pod nadzorom preglednika korisnika. Korisnik može izborno ograničiti ili onemogućiti pohranu kolačića. Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.

 1. Zašto su potrebni?

Oni su temeljni za pružanje internetskih usluga prilagođenih korisnicima. Interakcija web stranica s kolačićima brže je i lakše uz pomoć kolačića. Uz njihovu pomoć web stranica pamti nečije želje, interese i iskustva, što štedi vrijeme i čini pregledavanje web stranica učinkovitijim i prijateljskijim.

Ovdje su neke posebne uporabe:

 • Kako biste poboljšali korisničko iskustvo na web mjestu, prilagodite pogled posjetitelja na sadržaj na temelju prošlih posjeta;
 • pohraniti izbor prilikom izrade uređaja s popisa i ponude i usporediti ih;
 • Ako ste prijavljeni na dijelove web stranica koji zahtijevaju prijavu
 • prepoznati svoj uređaj (računalo, tablet, mobilni telefon) koji vam omogućuje prilagođavanje prikaza sadržaja vašem uređaju;
 • pratiti posjetu, što omogućava provjeru učinkovitosti sadržajnog sadržaja i relevantnost reklama te konstantno poboljšavanje web stranica;
 • Neke su usluge neophodne (npr. Internetske banke, mrežne trgovine i drugi oblici e-trgovine, …).

POTREBNI SU POTREBNI KUHANI

Ovo su kolačići koji su potrebni da bi web stranica pravilno funkcionirala i bez njih prijenos poruke na komunikacijskoj mreži ne bi bio moguć. Ovi kolačići omogućavaju korisniku da koristi prijateljske internetske usluge, imaju bolje korisničko iskustvo i ne trebaju dobiti pristanak.

Naziv kolačića Svrha kolačića Trajanje kolačića

_gat ubrzavanje korisnik zahtijeva brzinu od 1 minute

_fbp Facebook oglašavanje 90 dana

mailmunch_second_pageview Obrazac za pretplatu Mailmunch za našu otkaznu godinu dana

_ gid

Nadgledanje korisnika 24 sata

_ga

Identifikacija korisnika 2 godine

fr Facebook isporuka niza reklamnih proizvoda (npr. nadmetanja u stvarnom vremenu) tijekom 90 dana

_mailmunch_visitor_id Identifikacija korisnika softvera Mailmunch na 1 godinu

OSTALI ANALITSKI KOKOJI

Google Analytics

Youtube analitika

Facebook analitika

Elementi Analytics omogućuju nam prepoznavanje i brojanje broja korisnika te prikupljanje podataka o tome kako se koristi web mjesto.

GOOGLE ANALITIKA Kolačići

Naša web lokacija koristi Google Analytics, a to je usluga web analitike koju pruža Google. Google Analytics koristi kolačiće za analizu načina na koji ga korisnici web mjesta koriste. Informacije koje kolačić nudi na vašoj upotrebi web stranice (uključujući vašu IP adresu) Google šalje i pohranjuje na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama]. Google koristi ove podatke za procjenu vaše upotrebe web stranice, pružanje izvješća o aktivnostima na web mjestu menadžerima i za pružanje drugih usluga povezanih s aktivnostima na web mjestu i upotrebom Interneta. Google može također prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili kada treće strane obrađuju podatke u ime Googlea. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim informacijama koje pohranjuje Google.

Pojedinosti o Google Analytics i privatnosti (uključujući kako možete kontrolirati podatke poslane Googleu) možete pronaći na https://policies.google.com/privacy/partners.

KUĆE ZA SOCIJALNU MREŽU I KUKE ZA TRI PARTY

Zbog korištenja upotrebe i dijeljenja sadržaja web mjesta na društvenim mrežama, naša web stranica omogućuje neke Youtube streaming kolačiće i Facebook društvene mreže. Dodaci i alati trećih strana koji se koriste kao kolačići omogućuju funkcioniranje funkcionalnosti, pomažu vam analizirati koliko često posjećujete i kako se vaša web stranica koristi.

Postovi na našoj web stranici također sadrže povremeni ugrađeni video sadržaj. To znači da s tehničkog stajališta poslužujemo sadržaj treće strane (npr. YouTube) koji uključuje vlastite oglasne sustave i na taj način instaliramo vlastite kolačiće u naše svrhe nad kojima nemamo kontrolu.

Isto tako će društvene mreže Facebook, Google+ i Twitter instalirati kolačiće na temelju toga jeste li prijavljeni na njihovu uslugu. Upravljanje njihovim kolačićima uređeno je uvjetima i odredbama sudjelovanja koje ste prihvatili kao korisnika ovih mreža nakon registracije.

 1. Kako upravljati kolačićima?

Postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića odaberite web preglednik koji koristite.

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Internet Explorer 11
 • Microsoft Edge
 • Opera (engleska stranica)
 • Safari (stranica na engleskom jeziku)

Ako ste prethodno dali pristanak na kolačiće i kasnije se predomislili i odustali od primanja kolačića u vašem pregledniku, vaš posjet web mjestu shvaćat će se kao vaša prva posjeta. U tom slučaju ćete ponovno dobiti obavijest o kolačićima.

 1. Dodatna pitanja

Ostala pitanja o kolačićima mogu nam se poslati e-poštom

info@innocogroup.com.

Inno.Co d.o.o.
Industrijska cesta 5
5000 Kromberk, Nova Gorica
Slovenija
DDV SI93018207