Pogoji poslovanja

Zavezani smo načelom poštenega poslovanja. Vedite, da bomo spoštovali dostavne roke, dogovorjene cene in ostalih določenih pogojev. V primeru kakršnihkoli motenj, vas bomo o vsem pravočasno obvestili. Pričakujte, da se bomo potrudili za vas.

Splošne informacije

Naročeno blago dostavljamo samo kupcem na področju Slovenije. Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni trgovini so na voljo v slovenskem jeziku.

Slike so samo za predstavitvene namene in ne zavezujejo podjetje inno.Co d.o.o. za zamenjavo v primeru estetskih razlik.
Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Za kakršnekoli informacije lahko kontaktirate (kontakti navedni na strani Kontakt ). Če vam na zastavljeno vprašanje ne bomo mogli ali znali takoj odgovoriti, bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

Naročanje

Na spletni strani vsezapivo.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in za boljšo predstavljivost tudi fotografije produktov. Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov.
Kupec lahko odda naročilo po spletu, po elektronski pošti, po pošti, po telefonu ali drugače po spletu.
Za nakupovanje preko spleta mora obiskovalec spletne strani najprej opraviti registracijski postopek v spletni trgovini vsezapivo.si, s katero pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.
Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme strankino naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti blaga prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času.

Cene

Cene so izražene v EVRIH. DDV je v ceno že vključen. Prodajalec pošiljki priloži račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine.

Dobava / dostava

Vse blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine v roku 1-2 delovna dneva. V primeru, da naročilo oddate v petek po 12:00 uri, bo naročilo izvedeno in odposlano v ponedeljek. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave 7-14 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. V večini primerov blago dostavimo v 24-urah.

Ko se  približujejo prazniki in med počitnicami, mnogi dobavitelji upočasnjujejo pošiljke, zato ne moremo zagotoviti pravočasne dobave.

Izdelki bodo dostavljeni preko GLS Slovenija. V primeru da vas v času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Svetujemo, da potem pokličete operativo GLS in se dogovorite glede naslednje dostave. Dodatnih stroškov za dostavo ni.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.
Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite (kontakti navedni na strani Kontakt ).
Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.

Izjeme za izračun brezplačnega prevoza:

Nekateri predmeti nimajo koristi od izračuna brezplačnega prevoza, v primeru naključnega izračuna s strani sistema bo stranka ponovno potrjena za naročilo.
25-kilogramska vreča pšenice nima koristi od brezplačnega prevoza.

Brezplačna dostava za nakupe nad 69,00€

Ob nakupu izdelkov do 31kg in nad vrednostjo 69€ je dostava brezplačna (potrebno je upoštevati tudi vrednost DDV).

Za nakupe izdelkov, ki presegajo 100 EUR, se lahko zahteva delno predplačilo. V tem primeru bo stranka, ki se je odločila za plačilo v gotovini, prejela zahtevo po pošti ali telefonu.

V primeru, da naročilo presega tudi dimenzije (določene iz strani GLS Slovenija) si pridružujemo pravico zaračunanja stroškov dostave stranki. Večinoma so to primeri naročil večjih količin slada. V primeru zaračunanja dostave, bo stranka predhodno obveščena.

Stroški dostave v EUR z DDV

do 2 kg 3,99
do 5 kg 4,66
do 10 kg 4,99
do 15 kg 5,80
do 20 kg 6,40
do 31 kg 7,30

Brezplačna poštnina v paketih nad 31 kg ne pride v poštev, stranko bomo prosili za plačilo 2 paketov.

Plačilo

Pridržujemo si pravico dostave proti plačilu z načinom predplačilom ali po povzetju.
V primeru plačila po povzetju: Poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa izročite gotovino in bo le-ta za vas izvršil plačilo posebne položnice, pri čemer plačate provizijo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj s stroški poštne provizije po njihovem veljavnem ceniku. Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.

Kupoprodajna pogodba

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme strankino naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. V primeru nedobavljivosti blaga prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času.
Kupoprodajna pogodba se hrani na poslovnem sedežu podjetja in jo lahko prejmete na pisno zahtevo. Svojo zahtevo sporočite na naš naslov (kontakti navedni na strani Kontakt ). Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Preklic naročila – Pravica do odstopa od pogodbe.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Tudi če v roku 14. dni od prejema blaga blago vrne se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago mora biti v nespremenjeni količini , nepoškodovano, čisto, delujoče, zapakirano v originalni embalaži in s priloženim originalnim računom. Ob povratnem prevzemu blago dokumentiramo, fotografiramo in preiskusimo.
V primeru vračila prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naš naslov (kontakti navedni na strani Kontakt ). Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov na kontaktirajte.
Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, potrošnik nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.

Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne barve, količine ali pa izdelek kakor koli odstopa od kupčevega naročila
Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.
Prodajalec odgovarja za skrite napake izdelka, ne odgovarja pa za nastalo škodo, zaradi nepravilnega vzdrževanja.
Kupec lahko blago v reklamacijo vrne osebno ali pa ga na svoje stroške vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost, da izdelek zamenja za enakega ali podobnega, da ga zamenja za karkoli drugega ali da mu izplačamo kupnino in mu jo nakažemo na njegov transakcijski račun.
V primeru neupravičene reklamacije, kupcu vrnemo izdelek in zaračunamo stroške vračila. Neprevzeti izdelki in neupravičene reklamacije ne ustavijo obveznosti kupca do plačila terjatev. Izdelke lahko kupec prevzame na našem naslovu (kontakti navedni na strani Kontakt ) v roku 3 mesecev.

Reklamacije izdelkov poškodovanih med prevozom

Tovrstne reklamacije upoštevamo le v roku 15 dni po prevzemu pošiljke. Kasnejših reklamacij žal ne bomo mogli upoštevati. V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, vas prosimo, da pošiljko zavrnete, od poštnega uslužbenca pa zahtevate sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.
Pritožbe in spori
Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav se lahko kupec s ponudnikom poveže preko oblik kontaktov (kontakti navedni na strani Kontakt ). Ponudnik bo v roku 3 delovnih dneh potrdil, da je prijel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Garancija

Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije.

Avtorske pravice

Objavljene vsebine so last podjetja Inno.Co d.o.o. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi grafični elementi, slike, besedila, članki, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno.
Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti Inno.Co d.o.o. je prepovedano.
Uporabnik z objavo svojih vsebin dovoljuje Inno.Co d.o.o. ter vsem ostalim uporabnikom ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih knjižnic, kategorij in ostalih funkcij spletne trgovine ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvrščanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

 

Fotografije bodo uporabljene za marketinške namene:

Fotografije posnete na dogodkih ali med tekmovanji, natečaji ali tečajih, ki jih organizira INNO.CO d.o.o. so lahko uporabljene kot oglaševalski material. Za fotografije ne bo ponujeno nadomestilo ali odškodnina v kakršnem koli primeru.

 

Inno.Co d.o.o.
Industrijska cesta 5
5000 Kromberk, Nova Gorica
Slovenija
DDV SI93018207